Forumul SHOTRON

Loc de joaca pentru parinti

Nu esti logat.

#1 2008-06-13 22:05:38

shotron
Administrator
De la: Bucuresti
Registered: 2007-07-16
Articole: 45
Website

Vazute si placute

Iubire cu gust de afine, trimisa de Stefania
    Acest film trece dincolo de cultura americana sau europeana si face un pas spre cultura universala.
Este o trecere dincolo de comedia romantica siropoasa, la un mesaj complex. Nu implica numai doua personae, un El si o Ea si modul in care curge o relatie.
    Intr-o forma artistica circulara, avand ca pretext relatia dintre doua persoane, se face o monografie a formelor de iubire. Mai mult decat a formelor de iubire, este o prezentare a modurilor paradoxale de manifestare a iubirii. Moduri complexe ce depasesc intelegerea noastra, dar pe care le putem regasi in viata de zi cu zi.
    Dincolo de mesajul filmului, forma artistica in care a fost conceput este una  de exceptie: imbina si utilizeaza diferite moduri de expresie, realizand o sinestezie, combinand  gustul, culoarea, imaginea si sentimentele. Toate puse in slujba mesajului.
    M-am dus la o poveste romantica, dar am descoperit o poveste a iubirii profunde. Am plecat cu dorinta de a gusta o placinta cu afine, o iubire cu afine…….
Gustul acestui film este unic! Incercati si voi si veti simti…

#2 2009-05-02 00:43:08

Zuza
Member
Registered: 2009-05-01
Articole: 10

Re: Vazute si placute

Filme frumoase sunt multe pe aceasta lume... dar nu in frumusete sta valoarea unui film, ci in ceea ce transmite.
De aceea va recomand calduros filmele:
*The 5 people you meet in Heaven - un film incredibil care ne invata despre importanta unei vieti oarecare si despre impactul pe care il putem avea asupra oamenilor din jurul nostru.
*P.S. I love you - o poveste despre iubire si despre speranta catre un viitor mai bun respectand totodata trecutul... Oricine poate iubi dar cati dintre noi pot sa-si recunoasca iubirile din trecut dupa ce au gustat din cele noi?
*The boy in the stripped pyjamas - o drama care ne prezinta nazismul prin ochii albastri ai lui Bruno, un baietel german de 8 ani care se imprieteneste cu "baiatul in pijamale"...

Dupa ce le vizionati va rog scrieti-va parerile... ! I look forward to discuss these movies and many others ... big_smile

Board footer

Moderat de SHOTRON
© Copyright 2006–2009 Asociatia SHOTRON