Loc de joaca pentru parinti
Nu esti logat.
Iubire cu gust de afine, trimisa de Stefania
Acest film trece dincolo de cultura americana sau europeana si face un pas spre cultura universala.
Este o trecere dincolo de comedia romantica siropoasa, la un mesaj complex. Nu implica numai doua personae, un El si o Ea si modul in care curge o relatie.
Intr-o forma artistica circulara, avand ca pretext relatia dintre doua persoane, se face o monografie a formelor de iubire. Mai mult decat a formelor de iubire, este o prezentare a modurilor paradoxale de manifestare a iubirii. Moduri complexe ce depasesc intelegerea noastra, dar pe care le putem regasi in viata de zi cu zi.
Dincolo de mesajul filmului, forma artistica in care a fost conceput este una de exceptie: imbina si utilizeaza diferite moduri de expresie, realizand o sinestezie, combinand gustul, culoarea, imaginea si sentimentele. Toate puse in slujba mesajului.
M-am dus la o poveste romantica, dar am descoperit o poveste a iubirii profunde. Am plecat cu dorinta de a gusta o placinta cu afine, o iubire cu afine…….
Gustul acestui film este unic! Incercati si voi si veti simti…
Filme frumoase sunt multe pe aceasta lume... dar nu in frumusete sta valoarea unui film, ci in ceea ce transmite.
De aceea va recomand calduros filmele:
*The 5 people you meet in Heaven - un film incredibil care ne invata despre importanta unei vieti oarecare si despre impactul pe care il putem avea asupra oamenilor din jurul nostru.
*P.S. I love you - o poveste despre iubire si despre speranta catre un viitor mai bun respectand totodata trecutul... Oricine poate iubi dar cati dintre noi pot sa-si recunoasca iubirile din trecut dupa ce au gustat din cele noi?
*The boy in the stripped pyjamas - o drama care ne prezinta nazismul prin ochii albastri ai lui Bruno, un baietel german de 8 ani care se imprieteneste cu "baiatul in pijamale"...
Dupa ce le vizionati va rog scrieti-va parerile... ! I look forward to discuss these movies and many others ... ![]()