Loc de joaca pentru parinti
Nu esti logat.
Multumim frumos ca v-ati inscris pe forumul Shotron!
E incurajator pentru noi, si, deja sunteti o comunitate de cititori inscrisi pe acelasi forum:60 de persoane! Foarte simpatice persoane, daca luam in considerare ingenioziatatea poreclelor...
E un fapt, americaneste vorbind. Asa ca va invitam sa va faceti simtita prezenta printr-un gest in plus.
Exteriorizati-va impresiile de lectura!
Asteptam sa va citim observatiile, sugestiile, asteptarile.
Mi-as dori sa gasesc pe site / forum la Shotron....
Sau, de ce nu...
Ma sacaie.....
Sau, pentru campionii scaparii de timiditate, si una, si alta: una calda si una rece, daca tot e criza si iarna nehotarata....
Aici nu e clasa de copii cuminti, cu mainile la spate si gura inchisa ci, din contra, spatiu special creat pentru schimb de replici, idei, atitudini...
Va asteptam raspunsurile!
P.S.: daca sunteti decisi sa ziceti:" lasa, ca scriu data viitoare" sau "ce sa spun eu ?" va invit sa (re)cititi seria "Parerea mea", din Galeria de imagini, serie de impresii inedita despre clasa I, a ... unor copii din clasa I. Sa vedeti acolo spontaneitate contagioasa, din aceea care te face sa zambesti intai interior, iar apoi sa vrei sa razi din toata inima... Si, mai ales, asumati-va gestul pana la capat... Doar nu v-ati inscris ca sa cititi numai ce-au scris altii... Incep sa intru la idei...
P.P.S.: Diversitatea parerilor este (inca) garantata de lege...
Start!
Intr-adevar un forum foarte poznas si cu multi cititori. Unii mai timizi, altii mai ocupati dar toti draguti in felul lor
. Eu personal am avut contact direct cu rubrica "Parerea mea" despre clasa I si m-au amuzat teribil copilasii, avem de invatat de la ei. Asa ca am spart eu gheata si sa speram ca voi atrage si alte pareri. Va pup dragilor (stiti voi care
) si spor la comentat. ![]()
Recunosc spasita ca azi noapte pe la 1 si ceva spre 2 nu stiam: sa mai scriu pe forum.. sa nu ... vazusem un topic apetisant si m-am gandit ca daca ma apuc de aberat trece noaptea si eu imi cultiv cearcanele...
) Decizii, decizii...
Well, si azi e o zi ... ![]()