Despre SHOTRON

DE CE SHOTRON?

Pentru ca ti-a placut si inca iti mai place sa te joci. Jocul, tzopaiala continua si alerta, zgomotul asurzitor uneori dimprejurul copiilor iti aduc in viata bucuria si puterea de a face fata vietii, cu toate problemele de care te izbesti in fiecare zi.

 

Te ingrijorezi cand se aude o bufnitura in camera alaturata, dai fuga la fiecare chiot mai puternic care se aude, tresari si-ti bate inima mai repede cand auzi un planset dinspre locul de joaca. Dar nu poti sa-i impiedici sa se joace! Asta e bucuria lor si a ta!

 

SHOTRON este insa aici pentru a te ajuta sa tii sub control locurile pe care le viziteaza copilul tau, sa vezi dinainte - prin ochii nostri - filmele sau desenele animate la care Ionut sau Andreea isi doresc cu disperare sa se uite, sa joci jocurile pe care ei vor sa le joace si, de ce nu, sa citesti si cartile sau revistele pe care ei urmeaza sa le citeasca.

 

Intr-o societate de consum, in care toata lumea vrea sa vanda cu orice pret, fara sa tina seama de consecinte, noi iti recomandam cele mai potrivite si mai putin „comerciale“ produse ale mass-media, pentru a-ti forma copilul in directia care i se potriveste, iar nu in aceea unde vor sa-l directioneze altii. Suntem o asociatie non-profit, fara interese comerciale si cu dorinta expresa de a aduce pe buzele copilului tau zambetul de care are atata nevoie, fara ca pentru asta sa cumpere - adica sa cumperi - de voie sau de nevoie, produsele vremii acesteia.

[Salveaza PDF] [Tipareste]

Rating articol

Acorda un rating acestui articol:


Meniu

Categorii

Cele mai recente articole